Thursday, April 23, 2009

Kummituslinnad

Suurepärane uudis!!! USA on täis kummituslinnu!!!! Dr. Quinn ja Bonanza ... here I come!!!

St. Elmo, Colorado:













Bodie, California:

















Ja nii edasi... Neid linnu on ilmselt seal mitusada ja nad kõik on umbes sama ägedad ja sama lagunenud:) Ma muidugi ei tea, kas seal võib niisama ilma loata kolada, ameeriklastel on komme võõral territooriumil hulkujad lihtsalt maha lasta:) Ja veel üks asi, mille peale ma varem ei tulnud - sinna võib raske hääletada olla:) Aga ikkagi ... nii põnev nii põnev:)

http://www.ghosttowngallery.com/

Centralias Pennsylvanias läks aastal 1962 põlema sealne maa-alune kaevandus, mis põleb siiamaani. Ning kellelgi pole plaanis tuld kustutada. Ka tänapäeval Centralia pragunenud teed suitsevad ning inimesed kaovad saladuslikult maapinna alla. Enamik elanikke lahkusid ilmselt järgmistel põhjustel:





















Üritasin otsida Ka Ungaris asuvaid kummituslinnu, kuid Google Maps keeldub neid üles leidvat. Ilmselt on need nii jubedad ja nii hirmsad, et ta lihtsalt kardab:) Ühe siiski leidis: Nagygéc. Rumeenia piiri juures üks väike koht Csengeri lähedal. Nii et ilmselt ma olen sealt mööda sõitnud..hahaa:) Piltide järgi on seal on üks vana lagunenud kirik ja 1 elanik.

.

No comments:

Post a Comment