Thursday, December 3, 2009

DanceDanceDance


Muna
Kana
Banana
Tuvi
Kupi
Liim
Lill
Kätu
Päike


Järgmine tants tuleb sinuga ...muhahahaa

.

Thursday, November 5, 2009

FUN





Kristjan Praks, do you know what fun is? Well... fun is sort a like ... fun is like when you... mhh... what is fun.....fun is ....here....let me spell it for you:)

.

Wednesday, September 30, 2009

Saturday, September 5, 2009

Päike ja kuu

Hahahahahahaaa!!!!

Ma tahan midagi kirjutada!

Türgi haldjatest. Ma kirjutan neist luuletuse. Jah!:) Türgi haldjad mängivad kitarri neljandast vahest ja vaheldumisi mažoori ja minoori. Neil on pikad mustad juuksed, mustad silmad ja kuri pilk, nad joovad mere ääres veini ja kuulavad merelainete loksumist. Kui nad vette hüppavad, siis öösel kõik nende ümber sädeleb ja päeva ajal ujuvad nende ümber värvilised kalakesed. Türgi haldjatele meeldib vette hüpata ja sukelduda:) Nad joovad kogu aeg teed ja hommikust õhtuni toimuvad nende pisikestes kodudes segased teepeod. Mõned haldjad suitsetavad ja mulle meeldivad need haldjad!!!!

Kõik on väga kurb, aga kõik on maailma kõige paremas korras ja kõik on õnnelikud ja õnnelikud ja õnnelikud. Nii et mitte ainult part Mart enam ei naerata kogu aeg, vaid mina ka. Elu lõpuni:)

Ja ma naeratan, naeratan, naeratan .... :):):):):):):)

Tere tulemast Eestisse minu Türgi haldjakesed!!!!


.

Saturday, June 27, 2009

Aukukukkumise laul



Selles laulus, just nagu ühes teises lendavad õllepudelid seina pealt maha, kukuvad auku metsaloomad ja -linnud ja putukad ja mutukad. Väga süütu laul, kõik on kained ja korralikud.

Varsti on plaanis salvestada selle laulu uus video ka METSAS, just nimelt metsas, millega loodame veel kuulsust, au ja fänne koguda. Kaevame suure augu ja loobime lapsed, kes on riietatud loomakostüümidesse, sinna sisse.

Nii et ... siin ta on, meie uus kuum hittlaul, millega loodame Hannahist briti edetabelis mööda minna. Hahahahaaa:)

.

Thursday, June 25, 2009

Lapsepõlv

Ma ei tea miks ma seda teen, aga siin on minu lemmikmängud, mida ma väiksena mängisin. Mängiks heameelega praegugi:)



So...wanna play? :)


Panen mingi pildi ka siiakohta...jah just SIIA, siis on blogi ägedam :)




Alustan kõige lemmikumast!!!!


1. Mädamuna - minu suur lemmik. See, kelle nimi hüüti, pidi õhkuvisatud palli kinni püüdma ja teised ruttu-ruttu ära jooksma. Tavaliselt need kõik teised jooksid tikripõõsaste suunas. Lõpuks, kui läks palliga loopimiseks, sai loobitav valida, kas ta on kivi, leht või lind. Meie pere ja sugulaste vahel oli suureks probleemiks linnu valikuvariant. Meie pere arvas, et lind saab ainult käsi lehvitada, aga jalad peavad paigal olema, sugulased arvasid, et jalad ei pea paigal olema ja lind saab ära joosta ... vabanaaaa.... Ükskord, kui meil oli kehalise tund, ja õpetaja küsis, et mis mängu me mängime (see oli vist ainus kord, kui ta seda üldse küsis), siis üks meie klassi tüdrukutest pakkus mädamuna ja ma olin salaja nii õnnelik selle peale. Aga ma läksin ägedate tüdrukutega hoopis staadioniringe jooksma :(


2. Maade võtmine - umbes nagu mädamuna, pall visatud, joosti ka tikripõõsaste suunas. Lühikeste jalgadega väiksed painduvad tüdrukud olid selles mängus edukad. Igaüks sai endale ühe riigi valida, populaarsed olid USA ja Hispaania ja Inglismaa ja nii edasi. Mängu alguses lepiti kokku kas maad "võetakse" kaks jalga koos või ühe jalaga. Kindel oli ainult see, et see jalg pidi olema täiesti sirge. Tavaliselt teised mängijad kükitasid "maavõtja" juurde maha ja jälgisid piinliku täpsusega jala sirgust. Kui kolm korda ei õnnestunud maad võtta (kas siis ei saanud jalga sirgeks või ei paindunud piisavalt), siis oli suur fail ja jäid ilma võimalusest saada tükike USA-st või hoopis Suuramuuramaast.

3. Aaretejaht - erinevatesse kohtadesse aias peideti paberilehtede peale kirjutatud vihjed, mis viisid järgmise kohani. Alati tahtsid kõik aarete otsijad olla. Ei tea küll miks, kuna aardeks polnud tavaliselt midagi. Tavaliseks vihjete peidukohaks oli kelder, sipelgapesa, kaev, mesimaja jne. Vihjete koostaja käis otsijaga kaasas ja naeris kui ta ei osanud vihjet lahendada. Otsija sai mõnikord vihaseks, kui koostaja naeris ja ähvardas mängu pooleli jätta. Hahahaaa. Tore mäng küll.


4. Mängu nime ma ei tea, aga me joonistasime tee peale ruudud, iga ruudu sisse numbri, segamini, ja siis pidi hüppama numbril numbrile järjekorras, nt 1-lt 2-le, 2-lt 3-le jne. Meil on selline äge maja jah, mille ette saab kriidiga joonistada ja kirjutada. Eelis oli see, et sai mängida ka üksi.


5. Jalgpall - sai mängida ainult siis, kui naabritel olid lapselapsed külas. Mängisime karjamaa peal, mingid puunotid olid väravateks ja ma olin selles kõige osavam, sest ma olin kõige suurem, teistest mängijatest vist 3-4 aastat vanem:) Mulle hakkas jalgpall siis jubedalt jubedalt meeldima.


6. Luurekas - mängiti kas paaris või üksi. Kõik kohad, kus üksteist nähti, kirjutati üles ja keda nähti kõige rohkem kaotas ja keda kõige vähem võitis. Pärast mängu käisid tulised vaidlused selle üle, kas keegi pettis ja kas keegi käis ikka üldse seal kohas, mis kellegil oli üles märgitud.


7. Vihmase ilmaga toas kirjade saatmine, igaühel oli toa ukse juures postkast (tavaliselt see ümbrik mis tuli postiga ja mille sees võis saata filmi ilmutamiseks). Ja siis me saatsime üksteisele kirju teemal, kes mida tahab mängida, mitme minuti pärast, kuskohas, kellega jne. Hiljem saatsime ka ajalehest väljalõigatud pilte, mille juures oli ka kiri, mingi teatega. Mõnikord rääkisime kirjades ka üksteist õelalt taga. Ha-ha!! Või saatsime üksteisele isetehtud ristsõnu.


8. Monopol oli meie peres suur hitt.


9. Kniffel samuti.


10. Uku Uku mina prii - selline mäng kus pidi mingi kindla koha käega ära puudutama ja sealsamas mängu nime karjuma. Sel kohal seisis valvur, kes pidi iga hinna eest takistama mängijatel selle koha puudutamist. Aga valvur pidi ka ise ringi käima ja luurama teiste järgi ning keda ta nägi, see oli kaotanud. Jahh.


11. Politsei ja pätt - keegi, kes oli kuritööga hakkama saadi pandi kaevu luku taha. Ja jäeti sinna terveks päevaks. Ilmselt oli ta tüütu.

Tahaks täiega tikreid süüa, nii palju, et ma ei jaksa enam liigutada ... ja maasikaid. Ema rääkis, et maasikad juba punetavad ja kassipojad on nii kõvasti kasvanud, et juba mängivad üksteisega ja hüppavad igal pool ringi, teleka pealt diivanile, diivani pealt isale kuklasse ja sealt kapi taha ja siis varitsevad seal niikaua, kuni nende ette ilmub suur Dundilundi ja siis nad hüppavad talle kraesse ja suur Dundilundi läheb hirmunult tagasi põranda alla ning ootab seal järgmist aastatuhandet, mil tal tekib uus võimalus taas maa peale tulla.

Tartus on ka muru roheline ja päike paistab, hoolimata sellest, et kassipojad on kodus.

Heda ööd!

.

Wednesday, June 10, 2009

.
.
Click HERE to live forever
.
.
.
And HERE for happiness
.
.
.
And HERE for ... LOVE of course
.
.
.
(And HERE to cancel your wish)
.

Monday, June 1, 2009

Sun is shining

Mart on part ja part on Mart ja õnnelik part on muretu Mart ja õnnelik Mart on muretu part!!!!

Jaaaa taaaa.....
Plätserdab tiigis seal on olla nii hea,
keerab kõhuli vee all nii et märjaks saab pea,
tiivad silmile tõstab, jalad mudasse lööb,
ja ta naeratab, naeratab, naeratab, naeratab, ...
ning saiatükikest sööb.

Kui see päike veel kaua paistab, siis ma sulan varsti üles ja voolan kanalisatsioonitorust otse jõkke ja plätserdan ja naeratan seal elu lõpuni. Või siis poen voodi alla jahedasse ja räägin elu lõpuni oma nähtamatute sõprade ja aknaraamiga. Mõlemad elu lõpud on väga ahvatlevad. Vist. Nii et päike on ikka hea.

Lisaks päikesele on veel üks hea põhjus kodus püsimiseks, nimelt lastekaitsepäev. Terve Tartu on jäätist söövaid lapsi täis, kes jooksevad ja hüppavad õhupallidega ringi nii et pole ruumi istuda ega astuda. Lisaks on kohal ka klounid, pandakarud ja kollaste särkidega tüdrukud, kes nõuavad kallistust.

.

Thursday, May 14, 2009

Jeeeee

Kõht tühi? Tahad olla nagu Amy Winehouse? Ära muretse. On lahendus. Nõua emalt juba homme hommikul:)

http://links.zigzo.com/2007/05/09/how-to-make-pancakes-like-a-crack-head/

.

Tuesday, May 12, 2009

Feather Icetree & Hex Goblinglow


"Fairytale" on viimasel ajal väga populaarne pealkiri lauludele...

Then they come my secret friends
With minds so bright and thoughts to lend

We’ll fly away into the night

And maybe stay until it’s bright


Ja siis veel selle noore Norra poisi laul...


Every day we started fighting
every night we fell in love
No one else could make me sadder,
but no one else could lift me high above

Jee, I'm in love with Fairytale :)


Monday, May 11, 2009

Elu uudis!




Kuumadele uudistele lisaks ka üks elu uudis...

Et siis, Mr Burns on viletsaim teleboss!!!





Ja lähiajal peaks metsa minema ja auku kukkunud loomad üle lugema. Äkki leidub seal ka mõni Dino, kes võib kinnitada kaduma läinud teooriat omasugustest.

Tales of beers and marsupials



Täna sain ma teada, et 5. augustil on rahvusvaheline õlu päev. Sinnani on kõigest 86 päeva. Homme juba 85:) Seetõttu vastan ma küsimustele, mis vaevavad meie kõikide päid selle tähtsa päeva saabumise ootusärevuses.
(Ning vaadake, vaadake, vaadake kui palju ma reisinud olen...hahhaa!!)

Londonis maksab õlu pubis umbes 4 naela, poes müüakse seda neljakaupa ja neljane pakk maksab natuke üle 2 naela. Ühekaupa müüakse nt Heinekeni, mis maksis 1.60, ning see on 0.66 liitrises pudelis. Ühes Londoni Tescos oli müügil AleCoqi õlut. Amsterdamis arvatakse, et kui sa jood õlut 0.5 liitrisest pudelist oled sa alkohoolik. Seal juuakse 0.25 liitristest pudelitest, üks selline maksab umbes 25 eurosenti. Parimad õlud on Heineken ja Grolsch. Luxemburgi pubis maksis 0.33 l õlut 3 eurot. Lätis jääb õlle hind poes poole lati kanti. Pubis umbes 2 latti. Viimane kord Riias olles ostsin ma sealt õlu, mis maksis 2.90 latti. Ning üsna kehv õlu oli. Üleüldse pidid kõik läti õlud kehvad olema. Hiljem bussis kohtasin läti poisse, kes jõid ise rummi, ning rääkisid, et Riias French baaris maksab 1 õlu pool latti ja sinna minnes topitakse õlut sulle lausa näkku, sest see on nii odav ja kõigile meeldivad purjus inimesed. Ungaris Miskolcis maksab pubis 0.5 liitrit õlut happy hour’ il 120 forinti, poes odavaim u 40 forinti. Kui sa jood Ungaris ära 4 0.5 l õlut ei arva keegi, et sa oled alkohoolik. Ungaris eesti õlut minu teada ei müüda, kuid seal müüakse Põltsamaa Felixi ketšupit, mis maksab 4 korda rohkem kui 1 õlu Miskolcis happy hour’il. Parimad Ungari õlud on Borsodi ja Arany Aszok. Kui ma Itaalias käisin, siis mulle õlu veel väga ei maitsenud. Tee maksis 1.50 eurot ja vein Cinque Terres 1.80. Tartus maksab 3 õlut 75 kr, kasiinos 1 õlu 18 kr, kehvast pubist on võimalik saada 3 õlut ka 50 kr eest ja märksa paremast 1 õlu 21 kr.

Mu tekst sisaldab s
õna "õlu" 23 korda.

Tegelikul ma hindades väga kindel ei ole.

Tänan tähelepanu eest.

.

Kesse laulab köögis?

Sirle, olles lugenud UUT teooriat dinosauruste väljasuremisloost, ajab sinu jutt mind lihtsalt naerma...hahhahhhaahahahhahaaaaaa!!!!!!!!!!!!

Kopeerisin kusagilt, vabandust kui ei tohtinud:(

"Nagu te teate on mul teooria, kuidas dinosaurused välja surid, kindlasti olen seda rääkinud teilegi. Alguses oli palju dinosauruseid, neid oli igasuguseid. Kuid siis suri üks ära, varsti suri teine kaa. Siis oli natuke vahet, väike paus ja pärast seda suri kümme tükki järjest. Siis suri see lendav dinosaurus ning pärast teda suri veel trobikond. Lõpuks suri emane dinosaurus ja siis suri see viimane ka. Labidas aitas. Ja tegigi luu-uurija kindlaks, et lambaluu on parem kui hambaluu, et sealuu on parem kui pealuu, et linaluuvurr viriseb ja kooljaluuvurr vuriseb ja umbluuvurr ajab verist vahtu välja. Eks see kõik ole kokku üks umbluu."



.

Kuumad uudised

Tartusse tuleb uus geiklubi ja hakatakse müüma uut jäätist:)

Ning Edgar Savisaarele meeldib Susan Boyle.

Jajaaa just..mul pole midagi asjalikku teha....

.

Saturday, April 25, 2009

Dinosaurused ja see imeline maa Austraalia

Dinod tulid Maale umbes 225 miljonit aastat tagasi. Ja siis nad elasid siin umbes 160 miljonit aastat. Ja siis 66 miljonit aastat tagasi surid ära. No way.
Võib-olla sellepärast, et vulkaanide tegevuse tagajärjel (või siis plahvatas mõni meteoriit) paiskus atmisfääri palju saasta ja see varjutas päikese ja siis oli siin jääaeg. Aga siis Thomas ja Pat Rich leidsid Austraaliast dinode luid. Austraalia oli sel ajal aga hoopis rohkem seal lõuna pool ja kinnitunud ühe hiiglasliku polaarmandri külge. Okei, see polnud küll jääga kaetud. Aga need saurused elasid seal talvel ikka tohutus pimeduses ja külmas. Et kui nüüd järsku ei olnud Päikest Maal selle saasta pärast näha, siis need Austraalia dinod oleks ju selle pimedusega harjunud.
Ja äkki nad elasid veel kauem, kui 160 miljonit aastat.
Haa, ja kaua meie siin elanud oleme? Jehee, kvaternaar. Ma ei tea kaua me siin olnud oleme :( Aga päris kindlasti mitte nii kaua kui saurused. Miljon aastat? Natuke rohkem... kaks?
Igastahes need Austraalia Leaellynasaurad olid päris armsad :) ja väikesed ... ja ohutud...



Aga need teised saurused olid ikka väga müstilised olevused ...

PS: Jurassic pargi saurused (Need seal filmis, kus Jeff Goldbum oli) elasid tegelt kriidi ajastul!! Kindlasti!

Thursday, April 23, 2009

Kummituslinnad

Suurepärane uudis!!! USA on täis kummituslinnu!!!! Dr. Quinn ja Bonanza ... here I come!!!

St. Elmo, Colorado:













Bodie, California:

















Ja nii edasi... Neid linnu on ilmselt seal mitusada ja nad kõik on umbes sama ägedad ja sama lagunenud:) Ma muidugi ei tea, kas seal võib niisama ilma loata kolada, ameeriklastel on komme võõral territooriumil hulkujad lihtsalt maha lasta:) Ja veel üks asi, mille peale ma varem ei tulnud - sinna võib raske hääletada olla:) Aga ikkagi ... nii põnev nii põnev:)

http://www.ghosttowngallery.com/

Centralias Pennsylvanias läks aastal 1962 põlema sealne maa-alune kaevandus, mis põleb siiamaani. Ning kellelgi pole plaanis tuld kustutada. Ka tänapäeval Centralia pragunenud teed suitsevad ning inimesed kaovad saladuslikult maapinna alla. Enamik elanikke lahkusid ilmselt järgmistel põhjustel:





















Üritasin otsida Ka Ungaris asuvaid kummituslinnu, kuid Google Maps keeldub neid üles leidvat. Ilmselt on need nii jubedad ja nii hirmsad, et ta lihtsalt kardab:) Ühe siiski leidis: Nagygéc. Rumeenia piiri juures üks väike koht Csengeri lähedal. Nii et ilmselt ma olen sealt mööda sõitnud..hahaa:) Piltide järgi on seal on üks vana lagunenud kirik ja 1 elanik.

.

Wednesday, April 22, 2009

When the best fairy attacks



Meie inglise keel on tegelt super, lihtsalt meil pole sõnad peas. Aga see laul peaks põhimõtteliselt rääkima sellest, kuidas üks tore armas haldjas ühel vihmasel päeval läheb peast segi ja mürgitab oma hulluks tegeva pulbriga oma omaniku ja selle tagajärjel on kõik peast segi. Ja happy end - kõik hüppavad terve päev maja peal ja õues ringi. Ja kui ma oleks leidnud sellise hea sõna, mis riimub sõnaga day....või night.... ja mis seostub kuidagi juuste maha lõikamisega, siis nad oleksid kõik oma juuksed ka maha lõiganud. Hahahhaaaa ja shalalallaaaa....

Huviatv miks tudengibändist juba vastust ei tule? :)

.

Tuesday, March 24, 2009

Sunday, March 15, 2009

Veinilaul



Ungari vein ja Ungari kevad .... ja sünnivad suured asjad!!!!

Palju õnne Ungari!!!!! We love you!!!!!


.

Thursday, March 12, 2009


Me soovime Teile kõigile kõike väga head ja vahvat Pete sünnipäeva.

Palju õnne!

We love you Pete!

:)

Monday, March 9, 2009

Chapter 2


Why be grey when you can be a rainbow?

.

Sunday, March 8, 2009

Chapter 1



.... ja nüüd olles käitunud selle plakati järgi ...



Life sucks.



Muhahahahhahaaaa....

.

1 summer 25 bottles of beer




Ühel ilusal soojal suvel ammu-ammu käisime Rumeenias õlut joomas, selle tagajärjel olime sunnitud osalema videokonkursil ja kõige tipuks sattusime ... ööklubisse :(

Summertime,
And the livin' is easy
Fish are jumpin'
And the cotton is high

.

Saturday, March 7, 2009

Jätkuks eelmisele

12. Olendit, kelle seljal on haihambad ja kes on võimeline muutuma vajadusel inimeseks ja vajadusel haiks ja kes hoiatab rannal inimesi läheduses viibivate haide eest, polegi olemas ...

... Vat see oli küll mulle üllatuseks. Viimanegi julgus minna kuldse rannaliiva ja helesinise merega saarele kuskil Vaikses ookeanis hakkab kaduma. Ma ei suuda leida ka infot selle kohta kas tõesti leiduks haisid kes suudaks verehimu unustada ( me kõik teame ju seda sõbralikku haid kalapoeg Nemost) ning inimese sõber olla. Võib-olla kui mõni selline kogemata delfiini näol kodus üles kasvatada. Igastahes mingi paar aastat tagasi oli Hispaania kandis üks sõbralik hai, kes käis põlvini vees inimestega ujumas ja hullamas. Äkki üritas ta hoiatada oma ülejäänud kurja pere läheduses viibimise eest.

Selachimorpha


Leidsin haide kohta väga häirivat informatsiooni.
1. Haisid võib leida igalt poolt maakeralt põhjapooluselt lõunapoolusele, neid võib leida troopilistest ja piisavalt soojadest vetest, kuid samas ka külmadest ning polaarvetest, ka magevetest. Erinevad liigid võivad elada madalates rannikuvetes, sügavates ookeanivetes ning ka avamerel. Mitte kusagil pole ohutu!
2. Hai näeb selges vees kuni 15 m kaugusele.
3. Hai haistab vere lõhna juba sadade meetrite kauguselt.
4. Suurim hai Rhincodon typus kasvab üle 13 meetri pikkuseks.
5. On olemas väga häirivate liiginimedega haisid (ingl.k.) - megamouth, rough, saw, crocodile, sand tiger, requiem ja hammerhead shark ning mitte nii häirivate nimedega - angel, guitarfish, ribbontale, zebra, bamboo, butterfly ja wobbegong shark.
6. Haidel on kuni 30 000 hammast mitmes reas ja need on taastuvad. Mõnel liigil kasvab uus hammas 8 päevaga.
7. Inimest või laeva võib rünnata 32 liiki haid.
8. Haide arenenuim meeleelund on kõrv, mis tajub heli, kiirendust ja gravitatsiooni.
9. Hai kuuleb juba 250 m kauguselt inimese või teiste elusolendite häält või nt ka pulssi.
10. Pole olemas tõhusat haitõrje vahendit.
11. Mõned hailiigid elavad üle 100 aasta vanuseks.
12. Olendit, kelle seljal on haihambad ja kes on võimeline muutuma vajadusel inimeseks ja vajadusel haiks ja kes hoiatab rannal inimesi läheduses viibivate haide eest, polegi olemas.
13. On olemas briti bänd nimega Sharks, kes tegutses 70ndatel ja andis välja 4 plaati.

Kõige rohkem haisid maakeral ruumalaühiku vee kohta leidub Coco saare ümbruses. Coco saar asub Costa Rica ja Galapagose saarte vahel. Coco saar pidavat olema üks ilusamaid saari maailmas ning see andis inspiratsiooni Michael Crichtonile Jurassic Parki kirjutamiseks. Väidetavalt kasutasid mereröövlid Coco saart oma varanduse peitmiseks ning sealsetes peaaegu ligipääsmatutes koobastes on täniajani peidetud üle 350 tonni kulda ja muid väärisasju, mille koguväärtuseks arvatakse üle miljardi dollari.
.

Eelmise jätkuks


Health Certificate.

My patient Katre is mentally and physically healty and can attend sharks in the Pacific ocean.

Best regards, the doctor.
.

Saturday wait

Elu oleks hoopis teismoodi , kui igaüks jätaks oma jälje ajalukku just nii muinasjutuliselt ja romantiliselt ja ilusalt ja absurdselt. Tõestisündinud lugu. Ausõna.

Kaugel kaugel Austraalias elas kord üks võsaröövel Thunderbolt, kes sündis 16. mail 1836 Windsoris. Ta oli haritud mees, kuid sobiva töö leidmine ei õnnestunud ja nii hakkas ta toidu ja raha hankimiseks varastama oma kandi elanike kariloomi. Ta oli väga ilus mees, sportlik, suure musta juuksepahmaka ja habemega. Kuritegelik elu viis ta aga lõpuks siiski kohtu ette ja talle määrati 10 aastat vangistust Kakaduusaarel. Kuulu järgi olevat sellelt saarelt võimatu põgeneda, sest rannavesi kubises suurtest mõrvarlikest haidest. Viie aasta pärast ta siiski põgenes, sattudes pigem hai lõugade vahel, kui veetes veel 5 aastat Kakaduusaarel. Ta hüppas vette ja hakkas ujuma. Põgenemise käigus ründas teda päris mitu haid, kuid saatus, teades, mis teda veel ees ootab, päästis vapra Thunderbolti ja mees jõudis vigastusteta, kuid väsinuna kaldale. Ta oli põgenenud vanglast ning uuel tabamisel oleks teda oodanud kindlasti poomissurm, kuid mees otsustas siiski jätkata endist elustiili maanteeröövlina. Järgneva seitsme aasta jooksul kartis teda kogu Austraalia, ta oli maanteede kuningas.


Pärast vabanemist Kakaduusaarelt kohtas ta kena haritud ning vormika neiu Yellilongiga. Yellilong oli orblaps, kes kasvas üles postijaama omanike peres, 16-aastaselt liitus ta aborigeenidega ning rändas nendega ringi ligi 2 aastat. Kui Thunderbolt ja Yellilong kohtusid armusid nad üksteisesse silmapilkselt ja ratsutasid koos oma uude koju, milleks oli üksildane koobas, keset kõrbe. Öise tähistaeva all veel sel samal õhtul leidsid aset imelised sündmused.


Kuid Yellilongil oli vana austaja, kes oli kohutavalt armukade. Ta leidis üles nende koopa ning üritas oma oma peidikust armastajaid kümne päeva jooksul odaga tabada, et purustada vastleitud armastus. Kuid Thunderboltil oli lihtne lahendus, ta sai mehe kurjadest plaanidest teada ja mõrvas ta. Thunderbolti ja Yellilongi armastus oli nüüd täiuslik. Peagi sünnitas naine kaksikud pojad, Thunderbolt aga jätkas elatise teenimist maanteeröövidega ning tema kurikuulsus kasvas iga päevaga. Koos oma jõuguga ründasid nad öömaju, teelisi, vankreid, postitõldu. Iga päeva lõpus naases mees koopasse oma armastatud naise juurde. Pidev armastatud mehe eemalolek oli aga naisele kurnav ning Yellilong nõudis enda kaasavõtmist röövretkedele. Neist sai kurikuulus paar. Röövretked muutusid järjest ohtlikumaks, panused kõrgemaks. Ühe röövi käigus sai Yellilong haavata ja pealtnäha ohutu vigastus läks mädanema ja naine suri jõulude ajal Thunderbolti käte vahel. Sest saati muutus Thunderbolt oma röövimistes eriti otsustavaks ning kartmatuks, mees peaaegu tahtiski surra, sest põhjust elamiseks tal enam polnud.


1870 kohtas Thunderbolt Kaljujõe ääres kohalikku konstaablit ning mõlema revolver üksteise pihta suunatud, tulistas konstaabel siiski esimesena ja surmavalt. Thunderbolt ei soovinudki seda võitlust võita. Surivoodil lausus Thunderbolt veel viimaseid kordi oma kallima nime.


Kuna nüüd on loo lõpp ja õige aeg targutamiseks, siis loo moraal: Less TV, more love. Ma ei teagi miks, aga Thunderbolti ja Yellilongi lugu kaugel Austraalias tuletas mulle meelde kõiki neid üksikuid saari Vaikses ookeanis valgete liivarandade, helesinise mere, mõrtsukhaide ja delfiinidega, kanka-bonode ja tähistaevaga. Kahju muidugi, et ma pean praegu minema õue puid laduma.

.

Sunday, March 1, 2009

Experiment



Na moju omiljenu foru
Prevarim faunu i floru
Da život nije postao u moru
Nego od ljubavi
Ljubavi, ljubavi
Od ljubavi

Pokušaću da te poljubim a ti se pravi luda
Pokušaću da te poljubim a ti se pravi luda
Pokušaću da te probudim a ti se pravi budna

.

Tuesday, February 24, 2009

Adventures in China




Once upon a time all this happened

.

Monday, February 23, 2009

Saturday, February 21, 2009

Oh, I had a movie night



Yesterday, all my troubles seemed so far away,
mis siiralt uskusin, et Edaward Käärkäsi
on hirmus õudne ega eales väsi
inimesi lõikumast ja murdmast nende käsi.

Suddenly, I'm not half the man I used to be,
teades nüüd, et armas väike Eddie
on hoopis kohmetu ja peast vist veidi segi
ning kuritöödes juhib teda armuvägi.

Why I had to know,
et kõik mis halb on tegelt hea
ning olles halb sa siiski tead,
et hea sa olema ju pead.

Oh I believe in yesterday!!!!!!!!


Tuesday, February 17, 2009

ÖÖhaiku


Täna ei taha
me magama jääda sest
homme veel halvem


Just kidding





Funny kirjutas täna laulu kassist Sassist ja tal on triibuline saba ja mitukümmend tuhat naba!

Mul on kass, tal on pass
ja tema nimi on Sass.
Tal on sokid, valged lokid.
Iga pühapäev mängib ta hokit.

Kuid täna kadus ta ära
ja mu päevast kadus sära
jäi lahti aiavärav
ja Sass jooksis ära

Sass, Sass, tule tagasi Sa
Ostan 10 000 kalakest Sulle siis ma


Me tahame lastele laulda ja kitarri mängida.
Kui teil on kodus lastel sünnipäev või pidu, siis kutsuge meid külla :)
Laulame igasuguseid tuntud ja väljamõeldud laule. Mänge mängime ka. Ja praegu teeme me seda täiesti tasuta :))

Sirle ja Katre